Privata turer

Skräddarsydda stadsvandringarna på svenska och engelska för privatpersoner och företag. Vilken stadsdel är just du intresserad av? Hör av dig till mig så tar vi det därifrån. Jag står till ert förfogande i 3 timmar och kommer gärna med förslag beroende på vad som intresserar just er.

Kontakta oss för din skräddarsydda rundtur

Cityquizwalks: Stadsvandring som frågesport mobilen

Om du vill boka en guidad tur och jag är upptagen...varför inte upptäcka stan på egen hand... när du vill med vem du vill!

Testa dina kunskaper i en stadsvandring som frågesport i mobilen!

City Quiz Walks är en kul kombination av stadsvandring och frågesport i Stockholm, Göteborg och Malmö. Den här stadsvandringen leds inte av en guide. Istället använder du din mobil och går när du vill och med vem du vill. Ta med familjen och kompisarna, dela in er i lag och tävla mot varandra!

Kolla in de olika sträckorna här

En snabbkurs i svensk historia

Välkommen till Sverige! Landet lagom med köttbullar, ABBA, Ikea och Snapsvisor!

Det är inte lätt att förklara varför vi svenskar beter oss på det sätt vi gör eller vad vi går igång på? På den här vandringen kommer vi att försöka räta ut några frågetecken i alla fall och det är syftet med den här vandringen.

Om du känner behovet att få en snabb resumé av svensk historia för att förstå sammanhangen, är den här vandringsturen någonting för dig. Du kommer att lära dig mer under två timmar än du förmodligen gjorde i skolan på historieundervisningen. Som de flesta av oss pluggade vi inför proven och kunde rabbla en massa årtal till ingen större nytta, eller?

Vi gör det enkelt för oss och börjar med vikningarna och fortsätter sedan genom århundradena för att så småningom hamna i nutiden. Häng med på den här turen för att få en ökad förståelse och sammanhangen av vår historia. Det blir på så sätt mycket lättare att förstå vår nutid då.

Naturligtvis ska det vara roligt och underhållande och det gör ju bara att du kommer att komma ihåg det mycket längre när du går längs med Stockholms gator.

Den här vandringen hålls på både svenska och engelska, dock inte samtidigt.