Om oss

Om oss

Namnet på mitt företag är "I'mYourGuy'd" och det känns inte som att namnet behöver någon direkt översättning. Det lägger ju förstås lite press på mig att leva upp till, eller hur? Det gör jag så gärna och lite press är bara bra då det håller mig på tårna.

Ingen orsak till oro, jag känner min hemstad och omgivningarna väl eftersom jag är född här, växte upp i Västerort och har bott här i stan på Kungsholmen under 10 år. Det finns alltid något nytt att lära sig vilket motiverar mig. Att dela med mig och visa upp staden är det som driver mig. En sak är säker, det finns hur mycket som helst att se och lära sig om staden i mitt hjärta. Kanske något som du aldrig tänkt på, sett eller t.o.m. aldrig har hört talas om tidigare. Att få "aha" -upplevelser är något man minns och som man sedan bär med dig under lång tid.

Att samla trevliga minnen är för många människor underskattat. Låt oss ta lite tid att lära känna vår huvudstad och varför den ligger just här. Stockholm och omgivningarna har så mycket att erbjuda på så många olika sätt. Här finns det alltid något för alla att titta på, tycka om och lära sig mer om.

Mina intressen som guide ligger framför allt i Stockholms vardag till dess rika historia, kultur, arkitektur, sport, musik och skönhet. Stockholm är den vackraste stad jag vet men det är ju klart att jag är lite partisk då jag är född här. En engelsk turist sa till mig på en privat guidning att ”det spelar ingen roll var jag befinner mig i staden, det finns alltid en vacker vy att fota. Det har vi inte i London!”. Det ligger mycket sanning i det…

Hoppas att vi ses på någon av mina olika aktiviteter!

/Hans

I'mYourGuy'd

En av mina låter jag spelat in och som en god vän, Thomas Sjöholm, har lagt sång på... hoppas att ni gillar den och bilderna.